Miljørigtig Affedtning og Rensning med Rensemaskiner og Affedtningsmaskiner

Med de stadig stigende miljøkrav får flere og flere øjnene op for de mere miljørigtige teknikker til affedtning og rensning med affedtningsmaskiner. Compact Clean fremstiller rensemaskiner og affedtningsmaskiner på en vandbaseret teknik. Der findes i dag et bredt spektrum af emmer der kan affedtes eller renses i virksomhedens affedtningsmaskiner.


Inden for metalindustriens renses alt fra bolte, fittings, ventiler, rør og slanger til halv- og helfabrikata samt værktøjer i vores affedtningsmaskiner. Desuden bruges rensemaskinerne og affedtningsmaskiner på hærderier og i forkromnings- og galvanoindustrien. I autobranchen affedtes motorer, koblinger, gear og bremsedele. I fødevareindustrien bruges affedtningsmaskiner til at rense kødkroge, fiskekasser og plastemballage. Desuden har Compact Clean leveret affedtningsmaskiner til DSB der renser lejer, elmotorer og hjul fra togene. Militæret er kunde hos Compact Clean, her bliver der renset våben, flymotorer og flydele med vores affedtningsmaskiner.


Der ligger således en række muligheder i firmaets standardprogram for rensemaskiner og affedtningsmaskiner, men der findes også en del kunder der har brug for specialmaskiner tilpasset særlige behov i produktionslinjen til specielle størrelser af emmer. Disse affedtningsmaskiner udvikles i samarbejde med kunden og Compact Clean. I udviklingsprocessen foretages tekniske og kemiske forsøg på kundens egne emmer på fabrikken i Jægerspris. Her indgår en tæt samarbejde med vor kemileverandør som også er en forudsætning for, at det hele går op i højere enhed. Et samarbejde giver mulighed for en løbende udvikling, samt løsning af flere forskelligeartede opgaver.


Ofte er der tale om en vigtig del af produktionslinjen, hvortil service og driftsikkerhed er af vital betydning. Hertil er der indlagt i vor produktion specielle gennemløbsmaskiner der tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Compact Clean vil i fremtiden arbejde på at få flere og flere til at se fornuften i at investere i vandbaseret affedtning og rensning og gå helt bort fra de farlige opløsningsmidler.​

Compact Clean ApS  //  Møllevej 3  //  3630 Jægerspris  //  compactclean@compactclean.dk  //  Telefon: +45 76 50 02 32  //